Home / Invatamant / Reghin: Rețeaua şcolară, modificată

Reghin: Rețeaua şcolară, modificată

Consilierii locali ai municipiului Reghin au aprobat, în urmă cu câteva zile, modificarea și completarea Anexei la Hotărârea Consiliului Local Reghin nr.16/28 ianuarie 2021 privind aprobarea rețelei școlare a unităților de învățământ preuniversitar de pe raza municipiului Reghin pentru anul școlar 2021-2022 cu modificările ulterioare.

”Motivul elaborării acestui proiect de hotărâre îl constituie adresa Inspectoratului Școlar Mureș înregistrată la instituția noastră sub numărul 54855 din 28 septembrie 20211, prin care s-a înaintat Decizia numărul 2106 din 27 septembrie 2021 de arondare a creșelor de stat din subordinea Municipiului Reghin la unitățile de învățământ preșcolar cu program prelungit, cu personalitate juridică și anume: Creșa Nr. 1 se arondează la Grădinița cu Program Prelungit nr. 4 Reghin, Creșa Nr. 2 se arondează la Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 Reghin, iar Creșa ”Universul Prichindeilor” se arondează la Grădinița cu Program Prelungit nr. 4 Reghin, precum și adresa Inspectoratului Școlar Județean înregistrată sub numărul 55331 din 30 septembrie 2021 prin care se solicită emiterea unei hotărâri în acest sens”, a precizat Márk Endre, primarul municipiului Reghin, inițiatorul proiectului de hotărâre.

(Redacţia)

Citeste si:  Poliția Rutieră, controale pe tronsoanele de autostradă din județul Mureș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sabin Gavril Pășcan: ”A fi român e, cu adevărat, o sărbătoare!”

Distribuie pe FacebookCiteste si:  Polițiștii ne recomandă