Aleea Prieteniei, mesaj pentru mureșeni Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 1031 Vizualizări

Aleea Prieteniei, mesaj pentru mureșeni

Desene pe asfalt. Talent fără limite. Tinerii Liceului Vocațional de Artă au dat din nou lovitura.

Avem un nou desen pe asfalt în Târgu Mureș, în Piața Libertății din Târgu Mureș. Încurajați să-și dezvolte abilitățile artistice, elevi ai Liceului Vocațional de Artă au realizat Aleea Prieteniei, un proiect cu mesaj de suflet transmis comunității mureșene.

 “Talentații elevi au dus la îndeplinire proiectul unei alei pietonale pictată cu motivele tradiționale specifice nouă, tuturor, care să ne încânte privirea de fiecare dată când vizităm Piața Libertății. Proiectul nostru de suflet este înființarea unei cooperative, atât cu cu producători români, cât și maghiari, acestei cooperative dorim să îi punem la dispoziție, gratuit, pe o perioadă de cel puțin 6 luni un spațiu în care să poată deschide un magazin alimentar, astfel încât producătorii, împreună, să pătrundă pe Piață cu produse de calitate, prețuri competitive, să realizeze că au șansa de a se asocia în cooperative, să-și împartă costurile și maximiza profitul”, a declarat Dana Cadar Stănescu, administrator Piața Libertății.

Frumoșii elevi din clasa a XI-a , Crasiuc Alicia și Faur Alex Sebastian, sunt cei care au dus la bun sfârșit lucrarea.  Întreaga echipă care a conceput Aleea Prieteniei dorește susținerea promovării tradițiilor fiecărei culturi în armonie și respect.”Pe pagina de facebook Piața Libertății, urmează să explicam în postări ulterioare și simbolistica însemnelor tradiționale”, a mai adăugat Dana Cadar Stănescu.  

Orașul a devenit mai vesel, în loc de străzi cenușii și mohorâte, e plăcut să vezi și altele curate, prietenoase și colorate.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE