Tractoarele IRUM apreciate la Indagra Romexpo Agricultura
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 438 Vizualizări

Tractoarele IRUM apreciate la Indagra Romexpo

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a vizitat miercuri, 27 octombrie, Indagra Romexpo, târg internațional care se desfășoară în perioada 27 – 31 octombrie, la Centrul Expozițional Romexpo din capitală.

Alături de ministrul Agriculturii s-au aflat secretarul de stat Marius Mihai Micu, directorul Agenției Naționale pentru Zootehnie, Vaida Bela, prorectorul USAMV Cluj, Muntean Leon, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, Mihai Daraban și Florin Ciolacu, președintele Clubului Fermierilor Români.

”Oficialii au vizitat standurile expozanților participanți și au stat de vorbă cu câțiva dintre cei prezenți, ocazie cu care au aflat noutățile din domeniul utilajelor agricole, care predomină în acest an la Indagra. Ministrul Adrian Oros a fost încântat de prezența Companiei IRUM, care a adus o gamă de tractoare 100% românești, produse la Reghin, în județul Mureș. De asemenea, ministrul a făcut o oprire la standul AM PNDR, unde experți de la AFIR – Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale și APIA – Agentia de Plăți și Intervenție pentru Agricultură oferă celor interesați informații despre fondurile europene pentru dezvoltare rurală și agricultură, ce pot fi accesate în această perioadă”, a transmis Biroul de presă al Ministerului Agriculturii.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE