Home / Sanatate / Spitalul de Urgență Târgu Mureș angajează fără concurs 26 de asistenți medicali și infirmieri!

Spitalul de Urgență Târgu Mureș angajează fără concurs 26 de asistenți medicali și infirmieri!

Distribuie

Anunț angajare personal

Privind ocuparea, fără concurs, a posturilor vacante sau temporar vacante din cadrul Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, pe perioadă determinată, în contextul instituirii stării de alertă pe teritoriul României.

Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, cu sediul în Târgu Mureş, strada Gheorghe Marinescu, nr. 50, judeţul Mureş, e-mail runos@spitalmures.ro, internet www.spitalmures.ro, conform articolului 11 coroborat cu articolul 27 din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, din 26 mai 2020, angajează pe perioadă determinată de până la 30 zile după terminarea stării de alertă, fără concurs următoarele categorii de personal contractual în cadrul Unității de Suport Medical COVID-19 – secție exterioară a Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș

     – 10 posturi asistent medical generalist

     – 16 posturi infirmier/infirmier debutant

Nivelul studiilor şi vechimea în specialitatea studiilor necesare ocupării posturilor sus menționate:

  • Asistent medical generalist: absolvent de liceu (12 clase) cu diplomă de bacalaureat, studii superioare, superioare de scurtă durată, postliceale de specialitate, certificat de membru și adeverinţă pentru participare la concurs eliberată de Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor, Asistenţilor Medicali din România.
  • Infirmier.infirmier debutant:
  • pentru posturile de infirmier: absolvent de liceu (12 clase) cu sau fără diplomă de bacalaureat, curs de infirmier finalizat, 6 luni vechime în activitatea de infirmier,
  • pentru posturile de infirmier debutant : absolvent de liceu (12 clase) cu sau fără diplomă de bacalaureat, dovada înscrierii la cursul de infirmier, fără condiții de vechime.

Dosarele se depun la sediul Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș până în perioada 29 octombrie 2021 – 2 noiembrie 2021 în intervalul orar 14.30 -15.30. Pentru depunerea dosarelor candidații se vor prezenta la Serviciul reurse umane

Selecția dosarelor se va desfășura în data de 3 noiembrie 2021 la sediul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

Afișarea rezultatelor selecției dosarelor va avea loc în data de 3 noiembrie 2021, ora 15.30, la avizierul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș precum și pe site-ul www.spitalmures.ro.

  • Proba de interviu pentru posturile de asistent medical generalist va avea loc în data de 4 noiembrie 2021, ora 9.00, în Sala de protocol a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.
  • Proba de interviu pentru posturile de infirmier va avea loc în data de 04 noiembrie 2021, ora 11.00, în Sala de protocol a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

Informaţii suplimentare: Serviciul resurse umane – Biroul organizare (camera 4107), sau telefon 0265-212.111, interior 462, avizier, sau site-ul: www.spitalmures.ro.

(Comunicat de presă, Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade” Târgu Mureș

Distribuie Prezentarea Raportului anual al Rectorului Leonard Azamfirei privind starea Universității de Medicină, Farmacie, Științe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.