Succes reghinean de excepție la Festivalul ”Constelația Talentelor” Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 385 Vizualizări

Succes reghinean de excepție la Festivalul ”Constelația Talentelor”

Asociația ”Our Lifetime”a inițiat în cursul săptămânii trecute o campanie de adunare de fonduri pentru sprijinirea a șapte artiști reghineni, interpreți de muzică populară și ușoară, cu vârstele între 7 și 17 ani, în vederea participării la Festivalul-Concurs Internațional”Constelația Talentelor” care a avut loc în perioada 28-31 octombrie 2021 în Republica Moldova.

Cei șapte artiști reghineni sunt Alexia Paula Friciu, Maria-Antonia Lazăr, Diana Tișe, Ioana Cristina Olaru,Istvan Andrei, Nectarie Pașcanu și Denisa Sabău, pregătiți de prof. Marian Someșan, membrii în cadrul Asociației Culturală „Flori de pe Mureș”.

„Am gândit următorul mecanism: tu donezi o sumă, noi echivalăm suma ta. De asemenea, avem și noi un buget/plafon alocat, care înseamnă că vom limita suma donată de Asociația Our Lifetime, la 2500 lei. Dacă împreună cu voi adunăm cei 5000 de lei, copilașii pot pleca liniștiți”, a precizat la debutul campaniei, Farcaș Mihai-Dan, președintele Asociației Our Lifetime.

Locul 1 pe linie

Inițaitiva Asociației ”Our Lifetime” a fost o reușită deplină, reușind să strângă suma de 6010 lei. Mai mult de atât, toți cei șapte tartiști reghineni au obținut locul 1 la festivalul concurs desfășurat în Republica Moldova.

„În primul rând vreau să transmit felicitări tinerelor talente reghinene, împreună cu minunatul domn profesor Marian Someșan pentru reprezentarea excelentă a României, implicit a orașului nostru, la festivalul-concurs din Republica Moldova. Cu maximă mândrie trebuie amintit că toți cei 7 membrii ai echipei ce a reprezentat orașul Reghin și România, parte din Asociația Culturală „Flori de pe Mureș” au câștigat Locul 1, într-o competiție cu 800 membrii din 25 de țări. Felicitări din plin se cuvin artiștilor Alexia Paula Friciu, Maria-Antonia Lazăr, Diana Tișe, Ioana Cristina Olaru, Istvan Andrei, Nectarie Pașcanu și Denisa Sabău. De asemenea, Diana Tise și Andrei Istvan au câștigat locul I și la secțiunea duet. Pentru toți care s-au implicat și care au crezut în acești tineri minunați și au contribuit prin donațiile lor, le mulțumim. Sper că sunt mândri de copilași și de gestul lor”, a declarat Fărcaș Mihai-Dan.

Mulțumiri speciale donatorilor

„Mulțumesc pentru sprijinul acordat binefăcătorilor ce au donat, inclusiv colectivului Băncii Transilvania, Expert IT, Grafis ART, comunității și vecinilor din cartierul Mihai Viteazu, prietenilor și apropiaților copilașilor participanți, colectivul Ardeal TV, generozității lui Klaus Birthler, tuturor care au cerut să rămână anonimi și nu numai! Mulțumim și celui mai generos donator, Roman Cristian, care, deși într-o stare de sănătate precară datorită Covid-19, a reacționat îndemnului și a făcut cea mai generoasă donație. Pentru că urmează și alte competiții la care dorim să-i sprijinim să participe, anunțăm că acest cont va rămâne permanent deschis pentru acțiuni culturale. Donațiile se pot primi prin transfer bancar, în contul dedicat acțiunilor culturale (Asociația Oor Lifetime, CIF-42043104 : RO91BTRLRONCRT0533501802 (LEI) )”, a subliniat Fărcaș Mihai-Dan.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE