VIDEO: Handbalistele de la Arena, sacrificii pe timp de pandemie Slider
  • Anamaria Marcu
  • 0 comentarii
  • 263 Vizualizări

VIDEO: Handbalistele de la Arena, sacrificii pe timp de pandemie

Cum arată viața unei jucătoare de handbal? În general sau în pandemie? Ștefania Virag, tânără care evoluează pe postul de inter stânga la CS Arena Târgu Mureș, vorbește despre cât de mult a afectat situația sanitară actuală evoluția clubului de handbal târgumureșean.

Reporter: Există o diferență în ceea ce privește activitatea voastră de acum în comparație cu cea de dinaintea pandemiei?

Ștefania Virag: Da, este o diferență foarte mare, viața ne-a fost afectată tuturor. Am avut restricții, nu am putut să intrăm atât de mult în sală pe cât ne-am fi dorit.

Rep.: Cât a durat perioada în care nu ați avut voie să intrați deloc în sală? Cum v-ați antrenat atunci?

Ș.V.: Perioada în care accesul în sală ne-a fost restricționat a durat în jur de 3-4 luni. Ne-a fost foarte greu să respectăm măsurile de siguranță. În acele momente, pregătirea am făcut-o în spațiile deschise, în special pe stadion, dar și exerciții de forță tot în acel loc.

Rep.: Sunteți condiționate de vaccin la intrarea în sala de antrenament și la meciuri, sau este suficientă testarea împotriva virusului?

Ș.V.: Vaccinul nu este obligatoriu, cele care îl au nu sunt nevoite să facă teste. Testele sunt obligatorii doar pentru persoanele nevaccinate.

Rep.: Câte antrenamente aveți pe săptămână?

Ș.V.: Având în vedere că jucăm la două categorii, junioare 1 și divizia A, sunt săptămâni în care avem câte două meciuri, atunci facem câte 5 antrenamente. În săptămânile în care avem doar un meci, facem 6 antrenamente pe săptămână.

Rep.: Spectatorilor le este permis accesul la competițiile voastre?

Ș.V.: Nu, competițiile s-au desfășurat și se desfășoară și acum fără  spectatori, însă ei sunt esențiali pentru noi și sper să îi avem înapoi cât mai repede.

Rep.: Care crezi că va fi  următorul deznodământ în ceea ce privește restricțiile impuse de răspândirea virusului?

Ș.V.: Personal, sper din tot sufletul să se ridice aceste măsuri sau măcar sa se permită accesul pentru spectatori la 50% din capacitatea sălii. Având în vedere situația actuala și numărul mare de cazuri cu care ne confruntăm zilnic, cred ca această perioadă se va prelungi. Noi ne dorim pe cât de mult posibil sa revedem fanii în tribună pentru că în orice joc aceștia au un rol foarte important.

A consemnat Anamaria Luisa MARCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE