Home / Cultură / Lucrurile pe care le iubesc cel mai mult, premiera lunii noiembrie la ”Studio”

Lucrurile pe care le iubesc cel mai mult, premiera lunii noiembrie la ”Studio”

Distribuie

Teatrul Studio al Universității de Arte din Târgu Mureș prezintă miercuri, 3 noiembrie, ora 18:00, premiera spectacolului Lucrurile pe care le iubesc cel mai mult. Spectacolul este rodul colaborării interdisciplinare din cadrul Facultatății de Arte în Limba Română. Având la bază textul scris de Ioana Sileanu, absolventă a Masteratului de Scriere Dramatică, spectacolul este pus în scenă de prof. univ. dr. Gavril Cadariu, pe o scenografie semnată Măriuca Ignat. Distribuția spectacolului este formată din studenții actori ai Masteratului de Arta Actorului – Anul II,  Renata Mladoniczky, Narcis Zamfir, Denissa Rogoz, Denis Demian și Sașa Pânzaru.

Participarea la spectacol este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. Pe toată durata reprezentației purtarea măștii este obligatorie. Numărul maxim de participanți este de 54 de persoane (30% din capacitatea sălii).

Rezervări se pot face prin email la rezervari@uat.ro.

(Redacția) 

 

De asemenea, verificati

Rețele de gaz modernizate în 14 localități mureșene

Distribuie Un număr de 20 proiecte de investiții în distribuția de gaze naturale, a căror …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.