Echipă medicală mai numeroasă la Spitalul Municipal Sighișoara Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2120 Vizualizări

Echipă medicală mai numeroasă la Spitalul Municipal Sighișoara

Managerul Spitalului Municipal Sighișoara, dr. Tanaszi Sarolta, a anunțat joi, 4 noiembrie, că în cursul acestui an ”mai mulți colegi, medici de diverse specialități” s-au alăturat colectivului Spitalului pe perioadă nedeterminată, respectiv pe perioadă determinată în contextul epidemiologic actual.

”Ne bucurăm să observăm că sunt medici doritori să își desfășoare activitatea medicală în unitatea noastră și să contribuie alături de personalul medical existent la îmbunătățirea, diversificarea actului medical, în beneficiul pacienților”, a transmis dr. Tanaszi Sarolta.

Medicii angajați pe perioadă nedeterminată în anul 2021 care au promovat concursul de ocupare a postului organizat la nivelul unității sunt următorii: dr. Constantin Florean – medic specialist anestezie terapie intensive, dr. Alexandru Brad – medic specialist urologie, dr. Loredana Harpa – medic specialist diabet, nutriție, boli metabolice, dr. Fazakas Melinda – medic specialist pneumologie și dr. Gorbai Noemi – medic specialist gastroenterologie.

Pe perioadă determinată, în contextul epidemiologic actual s-au angajat: dr. Konrad Andrea – medic specialist pediatrie, dr. Alexandra Latzcu – medic specialist pediatrie, dr. Adina Găburoi – medic specialist medicină internă, dr. Denisa Gherman – medic specialist anatomo-patologie și dr. Czedula Andras – medic specialist ortopedie-traumatologie.

”În perioada următoare vom mai scoate la concurs și alte posturi care nu s-au ocupat până în acest moment și sperăm că tot mai mulți colegi să aleagă Spitalul Municipal Sighișoara și pe viitor. În numele Comitetului director doresc succes tuturor, putere de muncă și cât mai mulți pacienți mulțumiți! Totodată, le transmitem că pentru a continua munca noastră de a îmbunătăți serviciile acordate pacienților și pentru a asigura și un act medical mai performant, susținem orice implicare din partea personalului medical, care dorim să crească în acest spital. Nu doar spitalele mari pot fi de succes, și cei mai mici pot crește cu voință, efort și devotament, drum pe care deja am pornit, cu pași mici poate, dar importanți”, a transmis dr. Tanaszi Sarolta.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE