Home / Consiliul Judetean Mures / Finanțare pentru proiectul ”Viață pentru nou născuți în Mureș”

Finanțare pentru proiectul ”Viață pentru nou născuți în Mureș”

Distribuie

Aleșii județeni au aprobat miercuri, 3 noiembrie, într-o ședință extraordinară de lucru, modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Mureş nr. 111/7 iulie 2021 privind aprobarea parteneriatului dintre Consiliul Judeţean Mureş, Asociația Cristi Vasiliu și Spitalul Clinic Județean Mureș, pentru implementarea proiectului ”Viață pentru nou născuți în Mureș”.

Potrivit informațiilor furnizate de Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș, reprezentanții Asociației Cristi Vasiliu au comunicat, în data de 27 octombrie 2021, că proiectul ”a fost declarat finalist, urmând să intre în etapa de contractare” şi a solicitat modificarea acordului de parteneriat la solicitarea finanţatorului, Fundaţia Vodafone.

Astfel, bugetul estimat a fost diminuat de la 1.000.000 de lei la 932.410 de lei, din care 791.750 de lei reprezintă finanţare de la Fundaţia Vodafone şi 140.660 de lei cofinanţare asigurată de aplicant, din care 100.000 de lei cofinanţare din partea Consiliului Judeţean Mureş şi 40.660 de lei cofinanţare din partea Asociației Cristi Vasiliu.

Totodată, modificarea vizează și ”transferarea cheltuielilor de mentenanță a echipamentelor în sarcina Spitalului Clinic Judeţean Mureş odată ce acestea depășesc perioada de garanție, pentru următorii 5 ani, buget estimativ 80.000 de lei fără TVA”, respectiv ”menționarea derulării de către Asociația Cristi Vasiliu a campaniei de strângere de fonduri pentru asigurarea cofinanțării de 40.660 de lei susmenţionată și 45.000 de lei pentru dezvoltarea proiectului de dotare cu soluție de telemedicină a secției de terapie intensivă neonatală a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureș, având în vedere aprobarea condiționată a soluției de telemedicină pentru terapia neonatală a Spitalului Clinic Judeţean Mureș” și ”participarea tuturor partenerilor la realizarea activităţilor specifice de comunicare şi promovare proiect.”

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.