Home / Slider / Sportivi de valoare, reîntorși acasă

Sportivi de valoare, reîntorși acasă

Joi, 4 noiembrie 2021, a avut loc conferința de presă cu tema „Să aducem sportivii acasă” susținută de Clubul Sportiv Municipal (CSM) Târgu Mureș. La conferință au fost prezenți vicepreședintele clubului – Szaszgaspar Barnabas, antrenorul Kacso Sandor, baschetbaliștii Alin Borșa și Santa Szabolcs, sportivul Moreh Tamas precum și atletul Jakab Samuel.

„Faptul că m-am întors acasă este un sentiment aparte. Sa reprezinți orașul tău natal nu se compară cu nimic și nu egalează niciun ban!”, a declarat baschetbalistul Santa Szabolcs, proaspăt revenit în Târgu Mureș de la echipa U-BT Cluj Napoca.

„Sperăm să promovăm fără probleme, acesta este obiectivul principal. Vom începe în acest weekend campionatul”, a anunțat Alin Borșa, care până acum a evoluat la Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu.

Moreh Tamas are 15 ani și a fost legitimat până acum la SCM Deva. El este campion mondial la tir cu arcul.

Jakab Samuel își dorește să concureze într-o zi pentru Târgu Mureș la atletism.

CSM are deschidere pentru sporturile moderne, cum ar fi cățăratul, kickbox, skateboarding, dar și pentru E Sport, adică pentru sportul electronic și dorește să le dezvolte pe viitor.

În Târgu Mureș există și o echipă de veterani la categoria atletism, după cum spune antrenorul Kacso Sandor: „Este și o echipă de veterani care sunt campioni naționali. De la anul o să concureze pentru culorile orașului și o să reprezinte Târgu Mureșul”.

CSM Târgu Mureș are în prezent 13 ramuri sportive, 249 de sportivi legitimați și 16 antrenori.

Anamaria Luisa MARCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO, FOTO: Iluminat festiv de poveste în Sângeorgiu de Mureș

Locuitorii din Sângeorgiu de Mureș au demonstrat vineri, 3 decembrie, din nou, cu prilejul inaugurării …