Modernizarea iluminatului public, în atenția consilierilor reghineni Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 189 Vizualizări

Modernizarea iluminatului public, în atenția consilierilor reghineni

În cadrul ședinţei extraordinare a Consiliului Local municipal Reghin avută loc marți, 2 noiembrie, consilierii au aprobat participarea Municipiului Reghin la Programul privind creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public cu proiectul „Modernizarea sistemului de iluminat public stradal în Municipiul Reghin, județul Mureș”. Prin acest  proiect se urmărește îmbunătățirea și creșterea eficienței energetice a iluminatului public, creșterea consumului anual de energie finală, reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră la nivel de municipiu,  precum și scăderea consumului  anual specific de energie la nivel de municipiu.

Proiectul are în vedere înlocuirea și completarea sistemului de iluminat public în intravilanul municipiului Reghin. Vor fi achiziționate 1.469 corpuri de iluminat ce folosesc tehnologia LED cu putere instalată (1049 lămpi-36W, 246 lămpi-60W, 174 lămpi-80W). Puterea instalată totală a sistemului nou proiectat este de 69,382 kW și costuri de intreținere 0 (pentru un timp de funcționare mediu de 4150 ore/an). Durata de garanție a echipamentelor și lucrărilor este de 5 ani, cu o durată normal de viață de 11 ani

Valoarea totală a investiției este de 5.176.381 lei (TVA inclus), respectiv 5.087.384,95 lei, valoarea eligibilă a proiectului. De asemenea, 4.578.500 lei reprezintă valoarea ajutorului financiar nerambursabil, iar 88.996 lei valoarea cheltuielilor neeligibile.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE