Home / Administratie / Proiect pentru modernizarea rețelei de apă pe strada Apalinei

Proiect pentru modernizarea rețelei de apă pe strada Apalinei

În cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local Reghin de marți, 2 noiembrie, a fost aprobat proiectul privind devizul general estimativ și  cererea de finanțare pentru obiectivul de investiție „MODERNIZARE REȚEA DE ALIMENTARE CU APĂ POTABILĂ ȘI ÎNFIINȚARE REȚEA DE CANALIZARE PLUVIALĂ STRADA APALINEI – ETAPA II, MUN. REGHIN, JUDETUL MUREȘ” propus spre finanțare în cadrul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny” aprobat prin O.U.G. 95/2021

Valoarea totală a investiției este de 7.951.776,86 lei (inclusiv TVA), din care 7.487.177,57 lei de la bugetul de stat, respectiv 464.599 lei, valoarea finanțată din bugetul local. Investiția are în vedere modernizarea sistemului de alimentare cu apă pe o lungime de 2.950 de metri și a stației de tratate a apei, pentru un număr de 525 de beneficiari direcți , precum și a sistemului de canalizare (colectare) pe o lungime de 2.410 metri, și a stației de epurare a apelor uzate.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Copiii din Reghin, invitați să-și dezvolte creativitatea

În perioada 10-31 decembrie, Parcul Central din municipiul Reghin va găzdui o nouă ediție a …