Accident grav, pe DN13 E60, în Mureș! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 8702 Vizualizări

Accident grav, pe DN13 E60, în Mureș!

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș și cei din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Acățari au fost solicitați să intervină sâmbătă, 6 noiembrie, în jurul orei 16.31, la un accident rutier care a avut loc pe E60, între localitățile mureșene Vălenii și Găiești.

”Evenimentul rutier a avut loc între două autoturisme, s-a soldat cu trei victime de ”cod roșu”, neîncarcerate, se acordă îngrijiri medicale la fața locului. Circulația este blocată pe E60”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș.

UPDATE:

Polițiștii mureșeni au fost sesizați sâmbătă, 5 noiembrie, în jurul orei 16.40, să intervină la un accident rutier produs pe DN13 E60, în exteriorul localității Găiești.

”Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat faptul că s-a produs o coliziune între un autoturism condus în direcția Sighișoara, de un bărbat, de 72 de ani, din municipiul Ploiești, o autoutilitară, condusă din sensul opus, de un bărbat, de 52 de ani, din Târgu Mureș și un autoturism, condus de un  bărbat, de 70 de ani, din Târgu Mureș. În urma accidentului, conducătorului auto, de 72 de ani, din Ploiești, i s-au aplicat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, a fost declarat decesul acestuia. Totodată, în urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, de 70 de ani, care a fost transportat la spital pentru investigații de specialitate. Conducătorii auto, de 52, respectiv 70 de ani, au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Potrivit aceleiași surse, ”cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal deschis în cauză, sub aspectul savârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor și cauzelor producerii evenimentului rutier”, iar ”traficul a fost blocat, la acest moment fiind reluat pe ambele sensuri de circulație.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE