Proiect ”Anghel Saligny” pentru modernizarea unor drumuri județene între Târgu Mureș și Sărmașu Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 354 Vizualizări

Proiect ”Anghel Saligny” pentru modernizarea unor drumuri județene între Târgu Mureș și Sărmașu

Aleșii județeni au aprobat miercuri, 3 noiembrie, într-o ședință extraordinară de lucru, cererea de finanțare pentru obiectivul de investiții ”Modernizarea DJ 152A, DJ 151A și DJ 151 Târgu Mureș (DN 15E) – Band – Șăulia – Sărmașu – limită județ Bistrița Năsăud, județul Mureș” – etapa I, în vederea depunerii solicitării de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

Investiția este estimată la valoarea de 129,8 milioane de lei, cu TVA inclus, din care 2,1 milioane de lei, cu TVA inclus, reprezintă cheltuieli neeligibile.

”În etapa I se propune modernizarea drumului județean DJ152A care traversează localitățile Sâncraiu de Mureș, Nazna, Berghia și Band între poziţiile kilometrice 1 plus 015 – 18 plus 810,92, având lungimea totală de 17,795 kilometri”, se arată în Referatul de aprobare aferent proiectului de hotărâre.

”În documentaţia tehnico-economică s-au propus a se executa lucrări de decapare a asfaltului și refacerea straturilor de fundație, colectarea apelor pluviale, semnalizare rutieră, amenajarea acceselor la proprietăţi, amenajare a intersecţiilor, amenajare stații de autobuz”, se menționează în același document.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE