Home / Administratie / Anunț important pentru asociațiile de proprietari din Târgu Mureș

Anunț important pentru asociațiile de proprietari din Târgu Mureș

Distribuie

Începând cu data de 1 ianuarie 2022 persoanele fizice care desfășoară activități de administrare a condominiilor sunt obligate să fie atestate în conformitate cu reglementările Legii nr. 196/2018 privind înființarea, organizarea și funcționarea asociațiilor de proprietari și administrarea

Condominiilor, au anunțat reprezentanții Primăriei municipiului Târgu Mureș, pe pagina web a instituției, www.tirgumures.ro.

”În consecință, autoritatea administrației publice locale a aprobat prin Hotărârea Consiliului Local nr. 326 din 28 octombrie 2021 metodologia de atestare a persoanelor fizice în vederea practicării activității de administrator de condominii la asociațiile de proprietari”, se arată în comunicat.

În acest sens, în conformitate cu articolul 5 din Hotărârea Consiliului Local nr. 326 din 28 octombrie 2021 în vederea eliberării atestatului necesar dobândirii calității de administrator de condominii, vor depune, la registratura Primăriei municipiului Târgu Mureș, camera 13 sau prin poștă, următoarele documente: cerere-tip, curriculum vitae, copii de pe actele de stare civilă (buletin de identitate/ carte de identitate, certificat de naștere și de căsătorie), copii după actele de studii, copia certificatului de calificare profesională pentru ocupația de administrator de condominii, certificatul de cazier judiciar, certificat de cazier fiscal.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.