Prima bancă smart pentru târgumureșeni Slider
  • Malina Moraru
  • 0 comentarii
  • 827 Vizualizări

Prima bancă smart pentru târgumureșeni

Prima bancă inteligentă de mari dimensiuni din România, acoperită și fabricată din aluminiu, a fost instalată luni, 8 noiembrie, în Piața Teatrului din centrul municipiului Târgu Mureș. Primarul orașului, Soós Zoltán a susținut o conferință de presă alături de Nagy Roland, deținătorul francizei Kuube România și fondatorul companiei Kuube Ungaria, Gallai Máté cu scopul inaugurării băncii inteligente.

Testare gratuită timp de șase luni

„Primăria Târgu Mureș a semnat pentru o perioadă de șase luni, cu posibilitatea de prelungire, un protocol de colaborare cu societatea care în mod gratuit a dorit să facă acest cadou târgumureșenilor. De ani buni s-a vorbit la Târgu Mureș despre oraș smart, digitalizare, oraș verde, noi tehnologii, inovație. Repet, s-a vorbit. Astăzi avem montat și funcțional în centru orașului primul obiect inteligent, o bancă smart, pe care cetățenii o pot utiliza în mod gratuit, fie că doresc să-și încarce telefonul, fie că doresc să utilizeze internetul prin intermediul rețelei wireless, fie că doresc să se odihnească. Conceptul și designul sunt spectaculoase și atractive ochilor, după cum puteți observa, și pentru că a făcut posibil acest moment important, vreau să îi mulțumesc și să îl felicit pe tânărul antreprenor Nagy Roland”, a transmis Soós Zoltán.

Această bancă smart pare să fie o soluție pentru persoanele care au nevoe rapidă de realimentarea baterii telefonului sau de utilizarea internetului. De asemenea, reprezentantul francizei Kuube România, a declarat intenția de a deschide un punct de fabricare chiar în Târgu Mureș.

„Țin să mulțumesc domnului primar și administrației locale pentru colaborarea reușită. Pe scurt, banca din spatele meu este vedeta Companiei Kuube. Ea se numește „KubeePLUS”, este alimentată în totalitate prin energie solară, fabricată în totalitate din aluminiu. Avantajele principale sunt posibilitatea încărcării telefoanelor prin wireless, oferă internet gratuit la viteză 4G tot prin wireless, are încărcare USB, pe lângă asta este dotată cu senzori care monitorizează în permanență temperatura, nivelul radiațiilor UV, calitatea, umiditatea aerului. Conceptul de bază este acela de a putrea aduce din familia Cube atât băncile de dimensiuni mici și mijlocii, precum și stațiile de cărți, acele Bookstopuri, care servesc din nou cetățeanul pentru utilitate publică. (…) Suntem într-o discuție de a intra într-un consorțiu cu firma-mamă și de a deschide un punct de fabricare și în Târgu Mureș. Asta este dorința noastră ca să putem spune și despre aceste produse, că sunt produse în România”, a mai transmis Nagy Roland

Concurs cu premii pentru utilizatori

Cu ocazia inaugurării, reprezentanții companiei încurajează utilizatorii să trimită feedbackul lor pe paginile de Facebook sau Instagram. Totodată, aceștia vor lansa un concurs de fotografie ce urmărește modul în care banca smart este utilă sau nu populației orașului.

„QR codul de pe bancă vă redirecționează către site-ul nostru principal de unde puteți accesa și Facebook-ul dar simplu și pe Facebook dacă scrieți „Cube România” puteți să găsiți pagina noastră, respectiv acum se pornește și pagina Instagram. Am început o colaborare cu o echipă puternică în ceea ce privește marketingul. Vrem să lansăm și un miniconcurs pentru cele mai bune poze care se vor încărca pe pagina de Facebook, se vor alege primele trei poze și vor fi premiate, tocmai pentru avedea cât de utilă este banca pentru populație”, a mai împărtășit Nagy Roland.

Mălina MORARU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE