Proiect ”Anghel Saligny” pentru asfaltarea DJ 136 Sângeorgiu de Pădure – Bezid – Harghita Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 390 Vizualizări

Proiect ”Anghel Saligny” pentru asfaltarea DJ 136 Sângeorgiu de Pădure – Bezid – Harghita

Consilierii județeni au aprobat miercuri, 3 noiembrie, într-o ședință extraordinară de lucru, cererea de finanțare pentru obiectivul de investiții „Asfaltarea unui tronson de drum pe DJ 136 Sângeorgiu de Pădure – Bezid – limita județului Harghita”, în vederea depunerii solicitării de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

Investiția este estimată la valoarea de 17.811.817 de lei, cu TVA inclus, din care 309.613 de lei, cu TVA inclus, reprezintă cheltuieli neeligibile.

”Drumul judeţean DJ 136 Sângeorgiu de Pădure – Bezid – limita județului Harghita propus pentru modernizare face parte din categoria drumurilor judeţene, asigură legătura între localitatea Bezid din judeţul Mureş și judeţul Harghita. Drumul judeţean propus pentru modernizare se află între poziţiile kilometrice 11 plus 500 şi kilometrul 16 plus 523, având o lungime totală de 5,023 kilometri şi clasa tehnică ”V”, se precizează în Referatul de aprobare aferent proiectului de hotărâre.

Conform aceleiași surse, în documentaţia tehnico-economică ”în documentaţia tehnico-economică s-a propus a se executa asfaltarea părţii carosabile, colectarea apelor pluviale, realizarea semnalizării rutiere, amenajarea acceselor la proprietăţi, amenajarea intersecţiilor, realizarea lăţimii carosabile necesare unui drum judeţean de clasa tehnică „IV”.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE