Cursuri postuniversitare organizate de UMFST Târgu Mureș Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 1026 Vizualizări

Cursuri postuniversitare organizate de UMFST Târgu Mureș

Departamentul de Formare Profesională Continuă din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, organizează, începând cu 15 noiembrie, cursuri postuniversitare de formare și dezvoltare profesională, în domeniul Științe și Tehnologie. Potrivit informațiilor furnizate de Compartimentul Relații Publice UMFST, cursurile sunt acreditate de Ministerul Educației.

Cursul Evaluator de riscuri și auditor în domeniul sănătății și securității în muncă/ domeniul Inginerie și management – 252 ore (8 săptămâni)/ online, se adresează absolvenților de învățământ superior cu diplomă de licență și vizează formarea de specialiști cu studii superioare în managementul securității și sănătății în muncă, la nivelul instituțiilor și companiilor din cele mai solicitate domenii de pe piața muncii.

Cursul Formare și pregătirea ofițerilor de legătură pentru securitatea infrastructurilor critice naționale / europene/ domeniul Drept – 225 ore/ online, se adresează absolvenților de învățământ superior cu diplomă de licență și are ca scop dezvoltarea și formarea profesională continuă a categoriilor de persoane implicate în domeniul protecției infrastructurilor critice, în vederea asigurării funcționalității, continuității și integrității infrastructurilor critice, pentru a descuraja, diminua și neutraliza amenințările, riscurile sau punctele vulnerabile.

 Cursul Evaluarea proprietății imobiliare/ domeniul Științe economice – 250 ore/ online, se adresează absolvenților de învățământ superior cu diplomă de licență, care doresc o pregătire aprofundată în evaluarea proprietății imobiliare necesară profesiei de evaluator autorizat, managerului, investitorului.

*Curs organizat în parteneriat cu Asociația Națională a Evaluatorilor din România – ANEVAR.

Mai multe informații puteți afla accesând

https://www.umfst.ro/departamentul-de-formare-profesionala-continua-dfpc/oferta-educationala/domeniul-stiinte-si-tehnologie.html

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE