Vivat Residence, cea mai impunătoare rezidență din inima orașului Business
  • I.A.
  • 0 comentarii
  • 1734 Vizualizări

Vivat Residence, cea mai impunătoare rezidență din inima orașului

Dezvoltatorul celui mai impunător imobil din Tîrgu-Mureș, care va fi totodată și cea mai nouă clădire cu destinație de locuit, se apropie cu pași repezi de amenajarea șantierului în Piața Gării și începrea lucrărilor. 90 de apartamente cu 1, 2, 3, 4 camere și 1 penthouse cu 5 camere – dispuse pe 16 nivele, plus 115 parcări, 89 boxe de depozitare, 110 locuri de bicicletă – dispuse pe 2 nivele subterane. Acesta este, pe scurt, în cifre, Vivat Residence, un proiect imobiliar pentru care a fost emis PUZ-ul în decembrie 2019, iar cum se alfă pe ultima sută de metri pentru obținerea autorizației de construire. Lucrările sunt programate să demareze în intervalul ianuarie-martie 2022, având termen de livrare 12 luni „la roșu” și 24 de luni pentru predarea finală.

O mini-comunitate, la doi pași de centru

Vivat Residence este amplasat într-una din cele mai efervescente zone de dezvoltare urbană a orașului. Va fi la 5 minute de mers pe jos de Primărie, cu vecini Lidl, Selgros, Kaufland, KFC, Flanco, C&A, spitalele Nova Vita și Topmed, plus multe alte facilități urbane. Din „perspectiva internă”, accentul substanțial e pus pe abordarea modernă a locuirii. Imobilul va fi dotat cu sistem centralizat de furnizare de energie termică, modern, cu consum redus și prietenos cu mediul. Fiecare apartament și fiecare bucătărie vor fi alimentate cu curent trifazat. Pereții vor fi ridicați din cărămidă izolată la interior cu vată bazaltică și vor fi finisați cu tencuială termoizolantă, pentru a garanta o izolație termică superioară, în condiții de maximă siguranță. La interior vor fi două lifturi moderne extrem de silențioase, la parter și parțial la etajul 1, va fi amenajată o zonă comercială, iar în imediata vecinătate imobilul va fi îmbogățit cu spații verzi și alei de promenadă open space.

Toate aceste argumente vin să susțină ideea că proiectul realmente este menit să ofere maximum de confort posibil, chiar în inima orașului.

Au început contractările

Dezvoltatorul a deschis deja posibilitatea rezervării apartamentelor. Taxa PROMO  de rezervare este de 7.000 euro, iar plata apartamentelor se face în rate: 40% avans, 40% la finalizarea clădirii „la roșu” și 20% la semnarea contractului în formă autentică. Apartamente vor fi predate semifinisat, cu șapă de mortar la pardoseli, toate instalațiile electrice, sanitare și termice executate în pereți și tavane, ușa de intrare metalică, pereți interiori tencuiți, gletuiți și zugrăviți o dată, balcoane și exterior finisate. Lucrările de finisare interioară vor fi 100% personalizate, la cerere

Vivat Residence este un proiect al MRG AL Development, un brand care cumulează experiența de peste 20 de ani a grupului de firme Moragroind si Alfaconstruct. Împreună, portofoliu lor de construcții civile și industriale se ridică la peste 20 milioane de euro.

Detalii suplimentare se pot obține pe e-mail la office@vivatresidence.ro sau la numărul de telefon 0732500603.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE