Home / Administratie / Dezbatere despre Depozitul de deșeuri de la Sânpaul

Dezbatere despre Depozitul de deșeuri de la Sânpaul

Distribuie

ANUNȚ

privind organizarea dezbaterii publice pentru revizuire a autorizației integrate de mediu pentru “Depozitul de deșeuri nepericuloase și instalația de tratare mecanico-biologică Sânpaul”

Consiliul Județean Mureș aduce la cunoștința publicului interesat organizarea dezbaterii publice privind solicitarea de revizuire a autorizației integrate de mediu pentru “Depozitul de deșeuri nepericuloase și instalația de tratare mecanico-biologică Sânpaul”.

Activitatea se încadrează în Anexa nr. 1 la Legea 278/2013 privind emisiile industriale, punctul  5.4  “Depozitele de deşeuri, astfel cum sunt definite la lit. b) din anexa nr. 1 la Hotărârea Guvernului nr. 349/2005 privind depozitarea deşeurilor, cu modificările şi completările ulterioare, care primesc peste 10 tone de deşeuri pe zi sau cu o capacitate totală de peste 25.000 de tone, cu excepţia depozitelor pentru deşeuri inerte” şi  punctul 5.3 ”a) Eliminarea deşeurilor nepericuloase cu o capacitate de peste 50 de tone pe zi, (…), implicând, desfăşurarea uneia sau mai multora dintre următoarele activităţi: (i) tratarea biologică”.

Luând în considerare creșterea ratei de infectare cu virusul SARS-CoV-2 înregistrată în ultima perioadă, dezbaterea publică /consultarea publicului se va realiza în format electronic.

Informații privind potențialul impact asupra mediului a activităților pentru care se solicită revizirea autorizației integrate  de mediu pot fi consultate pe site-ul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș  http://apmms.anpm.ro.

Sugestii/observații pot fi pot transmite prin poștă (la adresa: Agenția pentru Protecția Mediului Mureș, str. Podeni, nr. 10, localitatea Târgu Mureș, județul Mureș) sau electronic la adresa de e-mail: office@apmms.anpm.ro, ori pe fax la numărul: 0265-314985,  până la data de 19.11.2021.

  p. PREŞEDINTE SECRETAR GENERAL
Szász Zoltán Tibor Paul Cosma

Administrator public

Întocmit: Spinei Radu

Verificat: Suciu Călin


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Inspectoratul de Poliție Județean Mureș angajează

Distribuie Inspectoratul General al Poliţiei Române organizează concurs pentru ocuparea postului vacant de agent I …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.