Home / Stiri / S-a dat startul la competiția studențească E.ON Energy Challenge!

S-a dat startul la competiția studențească E.ON Energy Challenge!

Reprezentanții E.ON România caută studenți și masteranzi din toată țara, plini de energie și idei inedite legate de Energie Verde, Eficiență Energetică și Optimizare Rețea, Produse și servicii clienți, Digital și Smart, în contextul organizării celei de-a VIII-a ediții a competiției studențești E.ON Energy Challenge.

Potrivit informațiilor furnizate de către reprezentanții E.ON România, ,,noutatea ediției 2022 este că în competiție, concurenții pot participa fie individual, fie în cadrul unei echipe”.

Propunerile inedite, proiectele inovatoare se pot înscrie până în data de 20 decembrie, pe site-ul dedicat https://energychallenge.eon-romania.ro/inscrie-te/.

,,Toți cei înscriși își vor susține proiectul în cadrul unui video-interviu. Ulterior prezentările vor fi analizate de un juriu format din specialiști E.ON și în funcție de punctajul obținut se vor califica în etapa următoare”, au precizat reprezentanții E.ON România.

,,Cele mai bune proiecte vor fi desemnate tot online și vor fi comunicate la finalul lunii ianuarie 2022. Finaliștii vor participa la sesiunea de conferințe și seminarii din cadrul Energy Challenge Academy care va avea loc la începutul lunii februarie. Marea finală a competiție urmează să se desfășoare la începutul lunii aprilie a anului viitor”, au mai precizat reprezentanții E.ON România.

Premiile puse în joc depășesc 5.000 euro: 3.000 euro pentru locul I, voucher de vacanță de 500 euro pentru fiecare membru din echipă, locul II și voucher de cumpărături de 1.000 lei pentru fiecare membru din echipă, locul III.

Pentru mai multe informații se poate accesa pagina de Facebook a concursului: https://www.facebook.com/studentenergychallenge.

Alexandra HAJA

Foto: www.ardealnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ghid ANAF 2022: Impozitarea veniturilor din chirii

Potrivit hotnews.ro, românii care obțin venituri din chirii au la dispoziție un Ghid PDF cu …