Home / Business / Director general nou la Aquaserv

Director general nou la Aquaserv

Distribuie

SC Compania Aquaserv SA Târgu Mureș are, începând de vineri, 5 noiembrie, un nou director general, Sipos Levente, care a fost numit, provizoriu, printr-o decizie a Adunării Generale a Acționarilor în locul fostului director general, Sorin Lazăr.

Schimbarea de management a fost anunțată joi, 11 noiembrie, de Biroul de presă al companiei: ”Consiliul de Administraţie al Compania Aquaserv SA Târgu Mureş, întrunit în data de 4 noiembrie 2021, l-a numit provizoriu director general al companiei pe domnul Sipos Levente, prin Hotărârea nr. 3 din 4 noiembrie 2021. Mandatul provizoriu are o durată de patru luni de zile, începând cu data de 5 noiembrie 2021, până în data de 4 martie 2022. Hotărârea a fost înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Mureş.”

46,5 milioane de lei profit în ultimii 5 ani

În perioada viitoare, Sipos Levente va coordona următoarea echipă de directori: ing. Sergiu Horobeț – director Exploatare, ec. Takács Elek – director Economic, ec. Raluca Maior – director Dezvoltare și ing. Istvan Zoltan Bota – director tehnic. Din sursele Zi de Zi, începând din 5 noiembrie activitatea a doi directori, ing. Sergiu Horobeț și ec. Raluca Maior, a fost mutată în regim de telemuncă.

La finalul exercițiului financiar, conform portalului www.listafirme.ro, SC Compania Aquaserv SA a raportat următorii indicatori economico-financiari: cifră de afaceri de 109,4 milioane de lei, profit net de 4,4 milioane de lei și un număr mediu de angajați de 666. Potrivit aceleiași surse, în ultimii 5 ani, adică între 2016 și 2020, societatea a avut o cifră de afaceri cumulată de 520,8 milioane de lei și un profit net cumulat de 46,5 milioane de lei.

SC Compania Aquaserv SA Târgu Mureș s-a înființat în luna iulie 1998, prestează activități de ”captare, tratare și distribuție a apei” și are următorii asociați persoane juridice: Municipiul Târgu Mureș (82%), Municipiul Reghin (4%), Județul Mureș (4%), Municipiul Sighișoara (4%), Municipiul Târnăveni (3%), Orașul Luduș (2%), Orașul Cristuru Secuiesc (1%) și Orașul Iernut (1%).

Așteptăm cu interes prima conferință de presă organizată de noul director general al SC Compania Aquaserv SA.

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade” Târgu Mureș

Distribuie Prezentarea Raportului anual al Rectorului Leonard Azamfirei privind starea Universității de Medicină, Farmacie, Științe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.