Home / Administratie / Call Center Anticorupţie popularizat în Târgu Mureș și Sângeorgiu de Mureș

Call Center Anticorupţie popularizat în Târgu Mureș și Sângeorgiu de Mureș

Distribuie

Direcţia Generală Anticorupţie desfăşoară în perioada mai – decembrie 2021, la nivel naţional, Campania de promovare a integrității „M.A.I. etic, M.A.I. integru!”, circumscrisă unei serii de activități specifice cu caracter preventiv destinate, deopotrivă, personalului M.A.I. și cetățenilor, scopul acestei campanii fiind promovarea și dezvoltarea unui comportament integru în rândul personalului M.A.I. și al cetățenilor, prin conștientizarea consecințelor faptelor de corupție și a modalităților de semnalare a acestora, prin prisma atitudinii civice de normalitate ce trebuie adoptată.

”În acest context, în săptămâna 8 – 12 noiembrie 2021, ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Mureș au derulat activități preventive în mai multe zone aglomerate din localitățile Târgu Mureș și Sângeorgiu de Mureș, activități integrate „Săptămânii acțiunilor de prevenire a corupției în domeniul Jandarmerie” și desfășurate cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mureș și Grupării de Jandarmi Mobilă Târgu – Mureș, fiind adresate atât lucrătorilor Ministerului Afacerilor Interne, cât și cetățenilor. Cu această ocazie, ofițerii de prevenire din cadrul S.J.A. Mureș au distribuit materiale de informare specifice domeniului de activitate, cu mesajul „Servesc patria cu integritate!”, a informat Biroul de presă al Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Mureș.

De asemenea, în vederea cunoașterii modului de acțiune în situația în care cetățenii sunt implicați sau iau la cunoștință despre săvârșirea unor fapte de corupție, a fost popularizat Call Center-ul Anticorupţie 0800.806.806.

Informații suplimentare despre această campanie și materialele de promovare utilizate în context pot fi vizualizate pe site-ul Direcției Generale Anticorupție, meniul Mass-media/Campanii de informare/“M.A.I. etic, M.A.I. integru” sau click pe următorul link http://www.mai-dga.ro/arhive/category/campanii-de-informare.

(Redacția)                  

 

De asemenea, verificati

FOTO: O nouă mobilitate de grup Erasmus, pentru elevii Școlii Gimnaziale ”Friedrich Schiller”

Distribuie În perioada 8-12 aprilie, 2024, elevii Școlii Gimnaziale ”Friedrich Schiller” au participat, prin acreditarea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.