Meseria și hobby-urile, ambele făcute cu pasiune Slider
  • Anamaria Marcu
  • 0 comentarii
  • 524 Vizualizări

Meseria și hobby-urile, ambele făcute cu pasiune

Fiecare individ poate excela în ceea ce face, dacă se dedică întru totul și pune multă pasiune. Există situații în care pasiunea se poate distribui în mai multe acțiuni, cum ar fi, de pildă, meseria avută și activitățile extra-curriculare sau hobby-urile.

Municipiul Târgu Mureș se bucură de mulți oameni talentați. Grigore, om al legii, subofițer în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Regele Ferdinand I” din Târgu Mureș, este pasionat de șah. El a participat în 2019 alături de colegul său Victor Todea la Competiția de Șah organizată în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, perechea clasându-se pe locul II.

„În această meserie iubesc faptul că pot ajuta oamenii, uniforma de jandarm îți impune respect, motivație, corectitudine și nu în ultimul rând responsabilitate. Zi de zi, în misiuni, ai ocazia să întâlnești oameni cu mentalități diferite descoperind, în același timp, că avem un lucru în comun, este vorba de întinderea unei mâini atunci când te afli în impas”, a mărturisit Grigore colegilor lui, care i-au răspuns: „Mulțumim Grigore, ne bucurăm că te avem alături de noi și îți dorim succes!”.

În semn de apreciere pentru colegul lor, aceste mesaje sunt postate pe pagina oficială de Facebook a instituției.

Tânărul a absolvit Școala Militară de Subofițeri Jandarmi de la Fălticeni și este student în anul III la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș la specializarea Drept.

Anamaria Luisa MARCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE