Home / Business / PUZ nou în pregătire pentru Therezia Prodcom

PUZ nou în pregătire pentru Therezia Prodcom

Reprezentanții SC Therezia Prodcom SRL au anunțat, prin intermediul unui comunicat, intenția de elaborare a unui Plan Urbanistic Zonal pentru introducerea în intravilan și reglementarea urbanistică a terenurilor situate în localitatea Pănet, intersecție DJ 152A și DJ 154F, pentru dezvoltare activități de tip industrial, servicii și dotări.

”Publicul este invitat să transmită observații și propuneri privind intenția de elaborare a PUZ-ului în perioada 8 noiembrie 2021- 22 noiembrie 2021. Responsabil cu informarea și consultarea publicului: Compartimentul Urbanism Comuna Pănet, strada Principală nr. 191, telefon 0265- 322.112, e-mail: urban@panit.ro. Observațiile sunt necesare în vederea stabilirii cerințelor de elaborare. Răspunsul la observațiile transmise va fi: direct, scris, telefonic sau prin e-mail. Etapele preconizate pentru consultarea publicului până la aprobarea planului: 1 – De la depunerea documentației PUZ până la obținerea avizului comisiei tehnice; 2 – Dezbaterea publică propriu zisă”, se arată în comunicat.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Înaintări în grad la Gruparea de Jandarmi “Regele Ferdinand I” Târgu Mureș

Doi ofițeri și zece subofițeri din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș, …