Home / Religie / Începutul postului pentru credincioșii din parohia Târnăveni II

Începutul postului pentru credincioșii din parohia Târnăveni II

Postul Naşterii Mântuitorului a început  duminică, 15 noiembrie, și se întinde pe o durată de 40 de zile, perioadă în care toţi credincioşii se pregătesc cu mult dor și bucurie duhovnicească pentru marea sărbătoare a Naşterii Domnului Iisus Hristos. Printre aceștia se numără și credincioșii din cadrul  bisericii „Sfânta Treime” din Târnăveni care au marcat prin aleasă simțire începutul Postului Crăciunului. „În seara zilei de duminică, 14 noiembrie 2021, în biserica „Sfânta Treime” din Târnăveni, a fost oficiată slujba Vecerniei, fiind uniți în rugăciune preoți, tineri din Centrul Catehetic „Sfânta Treime”, membri ai Corului „Anastasios” și un număr impresionant de credincioși, pentru a parcurge împreună urcușul duhovnicesc. Seara de rugăciune s-a încheiat cu un cuvânt de întărire duhovnicească rostit de către părintele Alin Iernuțan, care i-a îndemnat pe credincioși la post, rugăciune și milostenie, pentru a întâmpina marea sărbătoare a Nașterii Mântuitorului, curăţiţi sufleteşte şi întăriţi duhovniceşte”, a precizat prof. Daniela Lupean, Școala Gimnazială „Traian” din Târnăveni.

(A. Z.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Agresiune urmată de furt calificat la Târnăveni. Un minor, pe lista suspecților!

Polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Târnăveni, în urma activităților specifice desfășurate, au …