Home / Politic / La mulţi ani tuturor studenţilor!

La mulţi ani tuturor studenţilor!

Indiferent de perioada istorică, studentul reprezintă și a reprezentat mereu viitorul, o voce dinamică și puternică pentru o societate mai bună.

El a adus un spirit inovator și a constituit lungul lanț de schimbări sociale care continuă şi astăzi să aducă roade în comunitatea în care trăim.

17 noiembrie este Ziua Internaţională a Studenţilor, ziua în care întreaga lumea a realizat faptul că vocea studenților e importantă pentru societate. Istoria este dovada clară a faptului că studenții au avut dintotdeauna un cuvânt de spus. 17 noiembrie nu este o zi oarecare, este o zi în care studentul a revoluționat întreaga societate.

Astăzi este despre voi dragi studenți, despre realizările pe care le-aţi avut până acum, despre un trecut bogat în istorie și despre un viitor la care cu toţii trebuie să luăm parte.

In aceasta zi, Tg Mures, oraș universitar, trebuie sa fie mândru de recunoasterea nationala și internațională a activităților academice mureșene!

Corneli Florin Buicu, deputat PSD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Înaintări în grad la Gruparea de Jandarmi “Regele Ferdinand I” Târgu Mureș

Doi ofițeri și zece subofițeri din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș, …