Home / Administratie / Târgumureșenii pot vota proiectul preferat de reamenajare a trei zone situate în centrul orașului

Târgumureșenii pot vota proiectul preferat de reamenajare a trei zone situate în centrul orașului

Distribuie

Primăria municipiului Târgu Mureș a lansat pe site-ul oficial al autorității locale, www.tirgumures.ro, un concurs prin care timp de o lună târgumureșenii pot vota proiectul preferat din cele înscrise la concursul de idei “Amenajare Spații Pietonale în Municipiul Târgu Mureş – strada Bolyai, Strada George Enescu, Scuarul Din Piaţa Victoriei Nr. 3”.

”Municipiul Târgu Mureș dorește să ofere și cetățenilor posibilitatea de a se exprima asupra celei mai îndrăgite propuneri, proiectul selectat de dumneavoastră pentru fiecare dintre cele trei locații propuse urmând a fi premiat cu un premiu de popularitate. Premiul de popularitate constă în 1.000 de euro pentru fiecare amplasament și va fi acordat echipei care a elaborat proiectul respectiv. Votul se desfășoară până la data de 15 decembrie 2021 astfel: pentru fiecare amplasament studiat se poate selecta o singură propunere de amenajare din cele 5 înscrise în concurs”, se menționează într-un comunicat de presă.

Concursul propriu-zis prin care specialiști în domeniu au depus propuneri s-a desfășurat în perioada 30 iunie 2021- 1 septembrie 2021 și a avut ca scop principal selectarea de către un juriu de specialiști a celor mai bune propuneri pentru transformarea amplasamentelor studiate în spații dedicate în special pietonilor, punerea în valoarea a monumentelor și ansamblurilor arhitectural – urbanistice din zonă și implementarea unor măsuri de adaptare la schimbările climatice.

Detalii despe vot pot fi obținute la următoarea adresă web: https://bit.ly/3HqDnyH .

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

VIDEO. Propunere PNL. Pasaj subteran în zona Cocoșul de Aur

Distribuie Consilierul local al Municipiului Târgu Mureș, Horea Șarlea, a prezentat, în cadrul unei conferințe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.