Home / Agricultura / Ungheni: Proiect pentru extinderea unui depozit de cereale

Ungheni: Proiect pentru extinderea unui depozit de cereale

Conducerea societății Agro Rom Impex SRL, titulara proiectului „Extindere capacitate de depozitare bază de cereale”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadare, fără studiu de evaluare a impactului, de către Agenția pentru Protecția Mediului Mureș, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul respectiv, propus a fi amplasat în orașul Ungheni nr. 1.

Potrivit unui comunicat, proiectul Deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului, Agenția pentru Protecția Mediului Mureș din Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00 și de marți până vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum și la adresa de internet apmms.anpm.ro.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

”Licuricii”, uniți sub tricolor!

La ceas de sărbătoare, ne-am bucurat împreună de la mic la mare, ca în fiecare …