Home / Slider / VIDEO: Patinoarul, locul perfect pentru a petrece timp de calitate

VIDEO: Patinoarul, locul perfect pentru a petrece timp de calitate

Distribuie

Patinoarul din Cetatea Medievală Târgu Mureș și-a deschis porțile pentru toți împătimiții acestui sport, dar și pentru cei dornici să-l învețe.

Elena Țurel, administrator al ambelor patinoare din oraș (cel de la Cetate și cel din Parcul Municipal), vorbește despre cum arată o experiență pe gheață în orașul Târgu Mureș în materialul video de mai jos.

De asemenea, administratorul spune că pe viitor dorește să ofere o experiență și mai calitativă celor interesați să urce pe ringul de gheață, încălzind patinele și oferindu-le calde la închiriere. Planul este aproape îndeplinit, întrucât a fost achiziționată aeroterma necesară.

Patinoarul dispune și de ajutătoare pentru copiii începători, care se prezintă sub formă de delfini și pinguini. Frumoasele instrumente au fost pictate manual.

În data de 26 noiembrie va avea loc inaugurarea oficială a ringului de gheață la care vor participa 6 tineri talentați antrenați de Zsolt Kerekes, care vor realiza un program artistic. La deschidere va participa și primarul municipiului, Soos Zoltan. Același spectacol se va desfășura și în data de 27 noiembrie, în Parcul Municipal din Târgu Mureș, zi în care va avea loc deschiderea oficială a celuilalt patinoar pus la dispoziția târgumureșenilor.

Patinoarul din Cetatea Medievală oferă spre închiriere 300 de perechi de patine, cu mărimi cuprinse între 25, pentru cei mai mici și 47, pentru cei mai mari.

Administratorii și personalul din cadrul celor două patinoare pregătesc o supriză pentru public în luna decembrie.

Anamaria Luisa MARCU


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade” Târgu Mureș

Distribuie Prezentarea Raportului anual al Rectorului Leonard Azamfirei privind starea Universității de Medicină, Farmacie, Științe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.