Au aprins focul cu benzină. Un băiețel din Sărmașu, ars grav și transportat la Urgență! Sărmașu
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 592 Vizualizări

Au aprins focul cu benzină. Un băiețel din Sărmașu, ars grav și transportat la Urgență!

Un băiețel de aproximativ șapte ani a suferit arsuri de gradul I și II la nivelul gâtului, feței nasului, buzelor și de jur împrejurul membrului superior stâng, iar alte patru persoane adulte au suferit arsuri de gradul I și II la membrele superioare, membrele inferioare și abdomen (un adult de sex feminin cu arsură de gradul I la un deget – membru superior, un adult sex feminin cu arsură de gradul I la membru inferior, un adult sex masculin cu arsuri de gradul II pe membru superior și un adult sex masculin cu arsuri de gradul II pe abdomen).

Nefericitul eveniment s-a întâmplat miercuri, 17 noiembrie, în jurul orei 21.00, pe strada Ghiocelului din orașul Sărmașu, și a fost cauzat de manevre interzise de aprindere a focului cu benzină în sobă.

”Persoanele afectate au fost transportate de către echipajul SMURD la CPU Sărmașu, pentru acordarea asistenței medicale de urgență. Minorul împreună cu doi adulți sunt transportați la UPU SMURD Târgu-Mureș. Evenimentul nu a fost urmat de incendiu și nu a fost necesară intervenția echipajelor de pompierei”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE