Home / Slider / Câștigătorii concursului “Compostează la tine acasă!”

Câștigătorii concursului “Compostează la tine acasă!”

Concursul “Compostează la tine acasă!”, demarat în luna iulie a acestui an, a ajuns la final, prilej pentru organizatori, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Ecolect Mureș să anunțe numele câștigătorilor. Aceștia sunt Bustya Judit, Maria Coros, Teofil Chirteș, Nagy Ferenc, Nagy Emese, Nemes Zoltán, Német Edit, Andrei Popa, Smaranda Pușcaș (Școala Gimnazială „Alexandru Ceușianu”), Sütö Karola și Sütö Jolán, Takács Jὁzsef,  Vlad Taran.

„Mulțumim tuturor acelora care au înțeles beneficiile care rezultă din transformarea în compost a biodeșeurilor generate din activitățile casnice și, astfel, au ales să se implice la inițiativa ADI Ecolect Mureș de a face posibilă reîntoarcerea compostului acasă. Totodată, dorim să transmitem faptul că participanții vor fi recompensați cu câte o unitate de compost oferită de către magazinul de bricolaj, articole de construcții și grădină Leroy Merlin, sucursala Tîrgu Mureș. Premiile în cauză vor fi împărțite, prin intermediul colectivului ADI Ecolect, în decursul lunii noiembrie, fiecare participant fiind contactat în acest sens”, au precizat reprezentanții ADI Ecolect Mureș.

(A. Z.)

Citeste si:  Anunț finalizare proiect - Smart Fair Project SRL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Bilanț la jandarmerie. Peste 12.000 de misiuni

Prioritatea jandarmilor a fost și este siguranța mureșenilor. Anul trecut ne-au protejat în peste 12.000 …