Home / Sanatate / Pas mare pentru proiectul Centrului pentru Mari Arși din Târgu Mureș!

Pas mare pentru proiectul Centrului pentru Mari Arși din Târgu Mureș!

Distribuie

Legea pentru ratificarea Acordului de împrumut (Finanțare aditională pentru Proiectul privind reforma sistemului sanitar – îmbunătățirea calității și eficienței sistemului sanitar) dintre România și BIRD a fost dezbătută și aprobată fără obiecții de Senat în calitate de cameră decizională, a anunțat miercuri, 17 noiembrie, senatorul PNL Cristian Chirteș.

”Astfel, realizarea Centrului pentru Mari Arși din Târgu Mureș intră în linie dreaptă! Noua construcție va asigura reorganizarea fluxurilor medicale ale spitalului pentru o mai bună poziționare și conectare a departamentelor de urgență, ATI și chirurgie pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș. Obiectivul, în valoare totală de 296.351.237,86 lei, va dispune de 15 paturi pentru tratarea pacienților arși, un bloc operator cu 25 de săli de operație, secția clinică ATI cu 44 de paturi, spații conexe și heliport”, a scris, pe pagina sa de Facebook, senatorul Cristian Chirteș.

(Redacția)

 

De asemenea, verificati

Lupte: CSS Târgu Mureș pe locul IV în clasamentul pe cluburi

Distribuie În weekend-ul tocmai încheiat (13-14 aprilie), Călărașiul a fost gazda unei competiții sportive foarte …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.