În atenția familiilor cu minim 3 copii Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 673 Vizualizări

În atenția familiilor cu minim 3 copii

Familiile numeroase beneficiază de reduceri în accesarea unor servicii. Condiția e simplă: trebuie să aibă minim 3 copii.

Un nou proiect de hotărâre inițiat de Consilierii locali UDMR din Târgu Mureș vine în sprijinul familiilor cu cel puțin trei copii. Aceștia pot vizita la jumătate de preț instituțiile din cadrul Primăriei Târgu Mureș, respectiv intrarea în Grădina Zoologică, în Complexul Weekend, în piscina “Mircea Birău”, în Teatrul de Vară și patinoarul pe timp de iarnă.

Familiile trebuie să îndeplinească următoarele condiții: să aibă domiciliul în Târgu Mureș, cel puțin trei copii, unul dintre părinți să lucreze, părinții beneficiari nu au datorii la bugetul local, iar copiii să nu aibă mai mult de douăzeci de absențe nemotivate la școală.

Dacă unul dintre copii împlinește 18 ani și nu își continuă studiile, respectiv dacă studentul împlinește 25 de ani, familia nu mai poate beneficia de facilități.

Documentele necesare pentru solicitarea asistenței: copia după cartea de identitate sau după certificatul de naștere al membrilor familiei; copia certificatului de căsătorie; documentul care atestă statutul de angajat; o declarație pe propria răspundere conform căreia părintele are copiii în întreținere; adeverință din partea institutului de învățământ despre situația elevului.

Documentele pot fi depuse la biroul nr. 13 al Primăriei (Compartimentul Serviciului Public). Evaluarea va avea loc între 10 și 15 ale fiecărei luni.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE