Mihaela Natea: ”PMP nu e de vânzare!” Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 750 Vizualizări

Mihaela Natea: ”PMP nu e de vânzare!”

Consilierul județean Mihaela Natea (PMP) a publicat joi, 18 noiembrie, pe pagina sa de Facebook, un text intitulat ”PMP nu e de vânzare!”, în contextul informațiilor apărute în presa națională potrivit cărora s-ar derula negocieri pentru o fuziune PMP – PNL.

”Acum câteva luni se lansa „pe surse” insinuarea că PMP ar urma să fuzioneze cu PSD. Zvonistica, plecată de la un acord de colaborare la nivel local, a fost repede diseminată la nivel central și a generat un val de reacții privind o viitoare fuziune și oportunitatea ei. Săptămâna trecută, un articol care prezenta în mod fals o decizie luată vineri de PMP privind fuziunea cu PNL a generat o reacție violentă în rândul membrilor și votanților PMP. Cine a luat decizia e o bună întrebare, dat fiind că vineri nu s-a întâlnit niciun for național cu atribuții în acest sens. A existat, în schimb, sâmbătă o ședință a Consiliului Național care a decis cu o majoritate covârșitoare inițierea unui dialog cu PNL, dar nu a adoptat o decizie de fuziune”, a precizat Mihaela Natea, car deține și funcția de vicepreședinte național al PMP – Departamentul pentru politică externă, afaceri europene și integrare.

În același text, Mihaela Natea a arătat că ”PMP este un partid politic matur și realist”, respectiv că un ”dialog politic poate exista cu PNL sau cu alte formațiuni politice, condiționat de o agendă politică clară care trebuie sa cuprindă în primul rând legea privind reducerea numărului de parlamentari la 300.”

”PMP este un partid independent, el rămâne fidel votanților. PMP nu se vinde pentru funcții efemere și interese personale. PMP rămâne fidel valorilor și proiectelor politice propuse pentru care a primit votul cetățenilor. P.S.: acum ne invită AUR la alianță. Pentru a evita discuții viitoare, PMP este un partid pro-european și pro – NATO”, a conchis consilierul județean.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE