Home / Invatamant / Proiect de 9,6 milioane de lei, la UMFST Târgu Mureș

Proiect de 9,6 milioane de lei, la UMFST Târgu Mureș

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu Mureș a câștigat un nou proiect finanțat prin Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020 din cadrul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene în valoare de 9.686.762,44 lei, a anunțat joi, 18 noiembrie, prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul Universității.

”Proiectul intitulat „Junior Business Academy – accelerator al integrării pe piața muncii a noilor generații de studenți și absolvenți antreprenori inovatori” – coordonator: conf. dr. Liviu Ciucan – are ca obiectiv creșterea gradului de inovare și de utilizare sustenabilă a resurselor tehnologice, umane și financiare din Regiunea Centru prin instruirea și integrarea studenților și absolvenților de învățământ universitar pe piața forței de muncă în sectoarele economice cu potențial competitiv și în domeniile de specializare inteligentă. Prin acest proiect studenții antreprenori vor beneficia de o finanțare de până la 100.000 de euro, nerambursabili, pentru start-upuri înființate de aceștia – Innotech Student, în care UMFST va deține calitatea de administrator de grant, iar studenții antreprenori vor fi beneficiarii subvenției. Proiectul a fost elaborat și va fi implementat împreună cu Iceberg Consulting SRL. Dezvoltând antreprenoriatul în rândul studenților dezvoltăm România de mâine. E pluribus unum!”, a scris, pe pagina sa de Facebook, rectorul UMFST.

(Redacția)

Citeste si:  Un fotbalist din Ibănești, legitimat la CFR Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Te iubesc Zi de Zi

De Valentine’s Day poți face o declarație de dragoste cu totul specială. Dacă ai o …