SĂRBĂTOARE. ”Orășel al copiilor”, cu decor de poveste, la Târgu Mureș! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1969 Vizualizări

SĂRBĂTOARE. ”Orășel al copiilor”, cu decor de poveste, la Târgu Mureș!

Consilierii locali ai municipiului Târgu Mureș au aprobat vineri, 19 noiembrie, într-o ședință extraordinară de lucru, încheierea unui acord de colaborare între Primăria municipiului Târgu Mureș și Asociația pentru progres, dezvoltare și comerț ”Mercur”, în vederea organizării evenimentului de interes public local ”Orășelul copiilor”, în perioada 3 – 24 decembrie 2021.

Pentru acest eveniment a fost aprobată, la rectificarea bugetară, suma de 160.200 de lei, potrivit Hotărârii Consiliului Local nr. 364/2021).

”Manifestarea se va desfășura în Piațeta Cetății. Vor fi organizate evenimente cu și pentru copii. Pentru crearea atmosferei de poveste se va realiza un decor unitar cu beculețe pe care le deține asociația. Intrarea în Orășel se va face printr-o poartă luminoasă ce va fi amplasată pe carosabil, lângă locul de joacă deja existent. Vor fi create locuri speciale – photo corner. În incinta Orășelului Copiilor va fi organizat și un târg de Crăciun. În centrul atenției va fi Căsuța Moșului, unde copiii vor fi întâmpinați zilnic de Moș Crăciun – aici se vor purtea depune de către copii scrisori cu propuneri pentru ediția de anul viitor a Orășelului, iar cea mai frumoasă propunere va fi premiată – premiul va consta în cărți adaptate vârstei copilului câștigător”, se precizează în expunerea de motive aferentă Proiectului de hotărâre.

Totodată, în Piațeta Cetății va fi amplasată o scenă, un minitrenuleț pentru copii, 12 căsuțe pentru târg și căsuța Moșului, va fi închisă circulația pe Bulevardul Cetății – sensul de mers dintre strada Avram Iancu și strada Nicolae Iorga.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE