Home / Business / PROIECT. Rețea de fibră optică Orange între Reghin și Deda

PROIECT. Rețea de fibră optică Orange între Reghin și Deda

Reprezentanții SC Orange România SA, titular al proiectului “Instalare rețea fibră optică Orange între BR0274 Reghin și BR0200 Deda”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Mureș, fără efectuarea evaluării impactului asupra mediului prin elaborarea unui studiu de impact, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul respectiv, propus a fi amplasat în municipiul Reghin, intravilan, comuna Suseni, extravilan și intravilan, comuna Brâncovenești, extravilan și intravilan, comuna Rușii Munți, extravilan și intravilan, comuna Deda, extravilan și intravilan, județul Mureș.

Potrivit unui comunicat, proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la următoarea adresă de internet: http://.apmms.anpm.ro. De asemenea, publicul interest poate înainta comentarii și observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Vocile Cetății. Partidele guvernante trebuie să încheie jocul de-a PNRR-ul

PNRR-ul trebuia să fie un proiect de țară echilibrat creionat prin corelarea lui cu alte …