3 moduri de a celebra Sărbătorile de Iarnă alături de angajați: Secret Santa reinventat  Diverse
  • gabriela.belean
  • 0 comentarii
  • 225 Vizualizări

3 moduri de a celebra Sărbătorile de Iarnă alături de angajați: Secret Santa reinventat 

 Secret Santa este unul dintre cele mai populare moduri prin care poţi serba Crăciunul alături de angajaţii tăi, însă există o mulţime de alternative pe care le poţi încerca dacă îţi doreşti să aduci un element de surpriză. Fie că eşti antreprenor, manager, director său şef de echipă, poţi să organizezi mai multe evenimente distractive pentru a aduce bucuria Sărbătorilor la muncă. În acest fel, angajații şi colegii se vor simţi apreciaţi, iar echipa se va suda mai bine. Cu ocazia Crăciunului puteţi fi toţi mai uniţi şi să vă distraţi de minune, fie doar şi pentru o zi.

    Iată 3 moduri inedite de a celebra Sărbătorile de Iarnă alături de angajați

Oferiţi gesturi în loc de cadouri

 Cadourile de Secret Santa pot fi diferite anul acesta. În loc de a oferi daruri cu valoare materială, organizează un Secret Santa în care fiecare să dea o mână de ajutor pentru cel pe care l-a tras la sorţi. Spre exemplu, un coleg poate avea nevoie de ajutor la instalarea unor echipamente noi, altul poate are nevoie de ajutor la întocmirea unor documente sau la a învăţa o abilitate sau un hobby nou. Desigur, acest tip de daruri nu va mai fi secret, însă puteţi trage la sorţi pentru că fiecare să primească aleatoriu o persoană pe care să o ajute cu un mic serviciu sau gest.

Organizaţi un concurs de prăjituri

 Sărbătorile sunt ocazia ideală pentru a gusta şi încearcă dulciuri, prăjituri şi bunătăţi de toate felurile. De aceea, în loc de Secret Santa poţi organiza un concurs de prăjituri pentru angajaţii sau colegii tăi. Regulile sunt simple, fiecare trebuie să pregătească câte o reţetă de prăjitură sau deşert, pe care mai apoi să o aducă la locul de muncă. Toţi ceilalţi vor gusta şi vor vota anonim desertul care le-a plăcut cel mai mult. Câştigătorul poate primi un premiu util şi la fel de gustos precum prăjiturile, precum un coş cadou cu bunătăţi. Poţi găsi coşuri cadou online pe boutiquecadaux.ro la super preţuri. Ceilalţi participanţi pot primi premii precum zi liberă în plus anul următor sau dulciuri ambalate.

Schimburi de scrisori

 Schimbul de scrisori este o activitate de Sărbători în care niciun angajat nu va trebui să cheltuie bani pentru a face o bucurie, ci doar să ofere cuvinte frumoase. Activitatea funcţionează exact că Secret Santa dar în loc de cadouri se vor oferi scrisori anonime. Fiecare scrisoare trebuie să conţină câteva cuvinte frumoase la adresa celui care o va primi, cum ar fi motive pentru care este respectat, apreciat, iubit. Textul nu trebuie neapărat să ia forma unei scrisori, poate fi un cântec sau un mic poem. 

 Sărbătorile de Iarnă sunt un super prilej pentru a le arăta angajaţilor şi colegilor cât de mult îi apreciezi şi respecţi, de aceea ideea de a organiza o activitate distractivă, care să le aducă zâmbetul pe buze este cu siguranţă una bună. Poţi alege activităţi inedite, nu neapărat popularul Secret Santa pentru a petrece momente frumoase alături de echipa ta.

Sursa foto: Pexels.com

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE