Cinci străzi din Sărmașu, modernizate Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 248 Vizualizări

Cinci străzi din Sărmașu, modernizate

Primăria orașului Sărmașu a atribuit, în data de 10 noiembrie 2021, firmei Nomis SRL Galați, un contract în valoare de 4.075.642 de lei, fără TVA, pentru execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiție ”Îmbunătățirea calității vieții populației din orașul Sărmașu prin reabilitarea, modernizarea, dotarea și extinderea Casei de Cultură a orașului Sărmașu și modernizarea spațiului public urban adiacent. Obiectiv B: Modernizarea spațiului public urban adecvat”, informează www.licitatiapublica.ro.

Detalii despre investiție

Conform caietului de sarcini al licitației, prin implementarea proiectului, în următoarele 18 luni, se urmărește atât construirea și dotarea Creșei nr. 1, cât și ”îmbunătățirea infrastructurii urbane adiacente”, în vederea facilizării accesului la creșa care se va construi, precum și ”pentru încadrarea acestuia în spațiul urban al orașului”.

Astfel, vor fi modernizate următoarele străzi, pe o lungime totală de 1.121 de metri: 1 Mai (268 de metri), 1 Mai – ramură (80 de metri), Salcâmilor (304 de metri), Păcii (359 de metri), Spicului (110 de metri).

Totodată, în proiecte este prevăzută și construirea trotuarelor și a podețelor.

”Lucrările propuse vizează modernizarea unor drumuri locale deschise circulației publice. Executantul va avea în vedere realizarea lucrărilor la nivelul de calitate solicitat, precum și asigurarea confortului și siguranței participanților în trafic”, se mai menționează în documentul aprobat de ec. Valer Botezan, primarul orașului Sărmașu.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE