Mureș: Prima platformă de interacțiune a pasionaților de drumeție, schi și alpinism cu ghizi certificați Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 509 Vizualizări

Mureș: Prima platformă de interacțiune a pasionaților de drumeție, schi și alpinism cu ghizi certificați

Doi pasionaţi de munte şi natură, Lucian şi Vlad Gligor, au lansat, luni, la Târgu Mureş, e-Ghid.ro, prima platformă din România care facilitează interacţiunea dintre pasionaţii de drumeţie, cicloturism, mountain bike trails (MTB), via Ferrata, alpinism, schi de tură etc. cu ghizi certificaţi.
”Site-ul se doreşte a fi un loc de întâlnire, în care ghizii îşi vor putea propune gratuit turele către clienţi, rolul e-Ghid.ro fiind acela de a promova şi facilita ieşirile într-un cadru organizat. Doar ghizii certificaţi de Ministerul Turismului se vor putea înscrie în platformă, aceştia urmând să încarce o fotocopie a atestatului de ghid la înscriere. Dorim astfel să selectăm organizatorii cu experienţă de cei ocazionali. e-Ghid va oferi de asemenea permanent informaţii actualizate de la Salvamont România, Meteo România, informaţii tehnice aferente fiecărui tip de activitate, reportaje de la diverse evenimente şi interviuri cu oameni implicaţi în binele naturii. Utilizatorii vor interacţiona direct cu ghizii, cărora le vor putea acorda calificative după finalizarea turelor la care au participat. Ghizii şi clienţii acestora îşi vor putea gestiona prin intermediul platformei toate ieşirile programate”, a anunţat Lucian Gligor, coordonatorul de proiect.
Platforma e-Ghid este un proiect privat, dezvoltat de Lucian şi Vlad Gligor, tată şi fiu, cu ajutorul unei companii de software din Târgu Mureş. 

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE