Home / Sanatate / Concurs pentru o funcție importantă la Spitalul Municipal Reghin

Concurs pentru o funcție importantă la Spitalul Municipal Reghin

Spitalul Municipal „Dr. Eugen Nicoară” Reghin organizează concurs pentru ocuparea funcției de „Director Medical”, în conformitate cu articolul 181 din Legea nr. 95/ 2006 privind reforma în domeniul sănătății, republicată, cu modificările și completările ulterioare și cu prevederile Ordinului Ministrului Sănătății 284/2007, cu modificările și completările ulterioare.

Conform paginii web www.spitalreghin.ro, concursul se va desfășura la sediul Spitalului Municipal ,,Dr. Eugen Nicoară” Reghin, strada Spitalului nr. 20, în perioada 16 noiembrie – 23 decembrie 2021. Înscrierea candidaților se face la sediul Spitalului Municipal ,,Dr. Eugen Nicoară” Reghin, data limită pentru depunerea dosarelor fiind 2 decembrie 2021, ora 15.00, iar taxa de participare de 150 de lei.

Condițiile de participare la concurs și documentele dosarului de înscriere sunt publicate pe site-ul spitalului, www.spitalreghin.ro, precum și la sediul unității.

Mălina MORARU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Zilele acestea sărbătorim Institutul inimii din Târgu Mureș

Potrivit unui anunț publicat pe pagina de Facebook a prefectului județului Mureș, Mara Togănel, zilele …