Jandarmii mureșeni, acțiune pentru siguranța copiilor din Sovata Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 249 Vizualizări

Jandarmii mureșeni, acțiune pentru siguranța copiilor din Sovata

Jandarmii mureşeni din Gruparea de Jandarmi Mobilă „Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș au fost prezenți miercuri, 24 noiembrie, în mijlocul copiilor de la Căminul ”Sfântul Iosif” Sovata. În cadrul întâlnirii, copii au urmărit cu sufletul la gură fiecare mișcare a jandarmilor, au primit sfaturi despre cum să rămână în siguranță, au aflat care e desosebirea dintre vestă și vestă-antiglonț, și-au pus casca și cu scutul în mâna și-au imaginat, pentru câteva momente, că sunt jandarmi.

 “Colega noastră din Compartimentul de Prevenire și Combatere a Faptelor Antisociale le-a explicat copiilor importanța protecției datelor personale în mediul on-line, evitarea conflictelor, și li s-a explicat să nu se sperie atunci când văd jandarmi în preajma școlilor, ei nu sunt acolo pentru că s-a întâmplat ceva, ci sunt pentru siguranța lor. Oricând au nevoie, să nu ezite să le ceară ajutor sau să comunice cu cei apropiați, părinți sau profesori”, a declarat slt. Roxana Pașca, purtător de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobilă ”Regele Ferdinand I” Târgu Mureș.

Atracția vizitei a fost KIRA o cățelușă jandarm prietenoasă, care a arătat copiilor cât este de pregătită și disciplinată. Are 9 ani, este un ciobănesc german antrenat pentru misiuni și intervenții de mare risc.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE