Home / Slider / Mara Togănel, mesaj pentru învingătoare

Mara Togănel, mesaj pentru învingătoare

Mesaj emoționant cu privire la violența față de femei, cea mai gravă încălcare a drepturilor omului la nivel mondial.

În preajma Zilei Internaționale pentru Eliminarea Violenței împotriva Femeilor ce are loc pe data de 25 Noiembrie, Mara Togănel, prefectul județului Mureș, a transmis pe pagina de facebook câteva cuvinte pentru conștientizarea acestei probleme existente la nivel global. În urmă cu câțiva ani, a inițiat campania #NuTeMaiVreau, pentru a îndemna la condamnarea fermă a faptelor de violență asupra femeilor.

“Mesajul meu pentru femeile din județul Mureș este acela de a avea curaj și de a găsi puterea să spuneți Nu te mai vreau! Este trist când mărturisirile și trăirile femeilor abuzate devin cifre. Femeile nu sunt statistici! Suntem mame, fiice, surori, bunici, colege sau prietene.

Violența asupra femeii nu va înceta, decât dacă bărbații înțeleg că fac parte din soluția pentru eliminarea ei. Pentru că, în final, toți trebuie să ne asumăm responsabilitatea atât pentru ceea ce am făcut, cât și pentru ceea ce nu am făcut.

Gândirea primitivă și prejudecățile nu-și mai au locul în România zilelor noastre.”

Suferința fizică sau psihologică a femeilor este suferința unei întregi societăți și are impact major asupra generațiilor viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO, FOTO: Iluminat festiv de poveste în Sângeorgiu de Mureș

Locuitorii din Sângeorgiu de Mureș au demonstrat vineri, 3 decembrie, din nou, cu prilejul inaugurării …