Galerie foto: Tineri campioni, spectacol pe gheață Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 706 Vizualizări

Galerie foto: Tineri campioni, spectacol pe gheață

Veste bună pentru iubitorii sporturilor de iarnă dar și pentru cei care vor să se distreze pe gheață. Astăzi, 26 noiembrie a avut loc deschiderea oficială a patinoarului din Cetatea Medievală Târgu Mureș, iar mâine se va deschide încă unul în incinta Parcului Municipal.

Moderatorii evenimentului au fost Vary Florentina, director Cetatea Medievală  Târgu Mureș și Csaba Borzos consilier personal al primarului municipiului Târgu Mureș. Pentru demonstrațiile de patinaj artistic au urcat pe gheață tineri campioni antrenați de Zsolt Kerekes și Andreea Tuliga.

Ruxandra Rotundu, care a obținut locul I la Campionatul Național categoria Novice 2019 și la Cupa României 2020 și locul III la Edusport Trophy 2020.

Bristena Prodea, locul II la Campionatul Național categoria Novice Advance 2018, locul III la Crystal Skate 2019 și locul II la Olympic Hopes 2019.

Denisa Comănescu, câștigătoare a primului loc la Campionatul Național categoria Novice 2018 și la Campionatul European pe Role 2019 și la Criteriul European.

Sebastian Radovan, locul I la Campionatul Național din 2018 și locul II  la Campionatul Național de Juniori din 2019 și locul III la Trofeul ISU.

Luiza Ilie, locul I la Campionatul Național din 2018 și la la Criteriul European și locul III la Campionatul Național de Juniori.

Diana Cimpoca, locul I la Campionatul Național categoria Inter Novice în 2018 și 2019.

La finalul evenimetului, au urcat pe gheață echipa de hochei a Clubului Sportiv Municipal antrenați de Kui Csaba, László Madaras, Nadina Niciu și Vakar Lajos.

Patinoarele funcționează de dimineață până seară. Persoanele care merg acolo trebuie să respecte măsurile sanitare impuse de lege împotriva coranavirusului.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE