Home / Slider / Oaspeți de seamă în Parohia Ortodoxă Râpa de Jos

Oaspeți de seamă în Parohia Ortodoxă Râpa de Jos

Parohia Ortodoxă Râpa de Jos a avut parte în cursul serii de joi, 25 noiembrie de doi oaspeți speciali, Miss Universe România 2021, Carmina Cotfas, alături de multipla campioană naţională la călărie, Marisa Mureşan. Nu au venit cu mâna goală, ci cu daruri de la Moș Crăciun pentru trei copii din satul Rîpa de Jos, Maria Nicoleta Man, Adelin Nicuşor Man şi Vlad Sebastian Man.

„Carmina şi Marisa au fost alese de Moş Crăciun să le îndeplinească dorinţele celor trei copii din satul nostru, pe care aceştia şi l-au exprimat în scrisorile trimise în cadrul proiectul umanitar „Dragă Moş Crăciun”, iniţiat de jurnalista de la TVR Târgu Mureş, Natalia Lazăr.Carmina Cotfas şi Marisa Mureşan au fost trimise un pic mai devreme la Râpa de Jos de către Moş Crăciun, astfel încât cei trei copii să întâmpine anotimpul rece cu ghete noi şi, cu această ocazie, cele două ajutoare ale Moşului au adus şi alte daruri pe care copiii şi le-au dorit cu atâta ardoare”, a precizat preotul paroh Iustinian Dacian Oprea.

Drept răsplată pentru minunatul gest, cei doi oaspeți speciali au fost răsplătiți cu o icoană, o diploma special, și nu în ultimul rând un sprijin declarat în ce privește competiţia mondială Miss Universe 2021 unde Carmina Cotfas se află printre concurenți.

„În numele locuitorilor satului Râpa de Jos le-am mulţumit celor două ajutoare ale lui Moş Crăciun, Carmina Cotfas şi Marisa Mureşan, oferindu-le câte o diplomă de excelenţă şi câte o icoană. Cu această ocazie, îi mulţumim şi Nataliei Lazăr, cea care i-a înaintat lui Moş Crăciun scrisorile trimise de 18 copii din satul nostru. Îi urăm mult succes reprezentantei României, Olimpia Elena Carmina Cotfas, la competiţia mondială Miss Universe 2021, care va avea loc în data de 12 decembrie 2021, la Eliat, în Israel.Haideţi să intrăm, cu mic, cu mare, pe site-ul https://www.missuniverse.com/delegates şi să o votăm pe Olimpia Elena Carmina Cotfas (ţările sunt în ordine alfabetică), fiindcă fiecare vot va conta pentru finală!”, a precizat părintele  Iustinian Dacian Oprea.

Citeste si:  Pregătiri pentru colectare selectivă la Târgu Mureș

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mașină răsturnată între Petelea și Periș

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin au fost solicitați să intervină luni, 17 ianuarie, în …