Home / Administratie / Concurs pentru șefia Direcției Sanitară Veterinară Mureș

Concurs pentru șefia Direcției Sanitară Veterinară Mureș

Distribuie

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) organizează concurs de promovare în funcție publică de conducere pentru ocuparea unor posturi vacante de director executiv, clasa I, din statele de funcții ale direcțiilor sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor județene, instituții publice aflate în subordinea ANSVSA. Pe lista funcțiilor scoase la concurs se află și cea de director executiv, clasa I, al Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Mureş.

Potrivit paginii web a ANSVSA, www.ansvsa.ro, concursul de promovare în funcție publică de conducere va consta în trei probe succesive, după cum urmează: selecţia dosarelor de înscriere, în perioada 25 noiembrie 2021 – 3 decembrie 2021, în cadrul căreia comisia de concurs selectează dosarele de concurs pe baza îndeplinirii condiţiilor de participare la concurs, proba scrisă în data de 9 decembrie 2021, ora 11.30, care constă în redactarea unei lucrări şi/ sau în rezolvarea unor teste-grilă și interviul, care va avea loc în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise, în cadrul căruia se testează abilităţile, aptitudinile şi motivaţia candidaţilor.

Concursul se va desfășura la sediul Facultății de Medicină Veterinară din București, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară, din Splaiul Independentei, nr. 105, sector 5, Bucureşti, iar durata normală a timpului de muncă pentru funcțiile publice de conducere vacante mai sus menționate este de 8 ore/zi, 40 ore/săptămână.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

”Candidaturi-bombă” anunțate de AUR la Primăria Târgu Mureș și Consiliul Județean Mureș

Distribuie Evenimentul de lansare a candidaților AUR la alegerile locale din județul Mureș va avea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.