Home / Sport / Echipa de polo feminin a CSM Târgu Mureș prezentată oficial

Echipa de polo feminin a CSM Târgu Mureș prezentată oficial

Distribuie

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Târgu Mureș se mândrește cu echipa de polo feminin, care joacă în Campionatul Național de Senioare și în Campionatul Național U19.

În urmă cu câteva zile, a avut loc prezentarea oficială a echipei, eveniment care s-a desfășurat online, iar lotul este alcătuit din: Andreea Nevodar – portar, jucătoarea cu numărul 1; Adriana Orza – component, numărul 2; Csifo Adel – component, numărul 3; Ioana Cociș, nr. 4; Mihaly Timea, nr. 5; Raluca Măgerușan – nr. 6; Beres Orsolya – nr. 7; Jakab Viola – nr. 8; Coralia Mărginean – nr. 9; Kovacs Adrienn – căpitanul echipei și jucătoarea cu numărul 10; Francesca Sîvu – numărul 11; Beatrice Mureșan – numărul 12; Diana Popoviciu, coordonatoare a echipei – numărul 13 și în același timp componentă a lotului național. Ultima, dar nu cea din urmă, este Sucigan Brigitta – numărul 14.

Fetele sunt antrenate de Cristian Ispir, care este antrenorul principal și pe lângă activitatea de la clubul de polo târgumureșean deține și funcția de antrenor al lotului național feminim de polo la categoria U17. Alături de el, antrenorul secund Andreea Maier pregătește fetele temeinic pentru fiecare meci.

Anamaria Luisa MARCU

 

De asemenea, verificati

Bernadette Szocs, în lupta pentru calificarea la Jocurile Olimpice

Distribuie Mureșeanca Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu ies învinși din semifinala KO2, dar lupta pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.