Polițistul Vlad Adrian, acțiuni caritabile pentru cei sărmani Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 812 Vizualizări

Polițistul Vlad Adrian, acțiuni caritabile pentru cei sărmani

Vlad Adrian are 27 de ani şi este polițist la postul din Iclănzel, județul Mureș. Le cumpără bătrânilor pâine din banii săi, iar mai nou, cu ajutorul prietenilor, a iniţiat un proiect pentru a le aduce înainte de sărbători câte o bucurie celor sărmani. Strânge haine, încălțăminte, alimente şi jucării pe care le va face apoi cadou.

„Este vorba despre un proiect care se numeşte Garajul cu bucurii, proiect care nu are ca obiectiv doar sărbătorile de iarnă, ci continuă pe tot parcursul anului viitor. La ora aceasta Garajul e plin, trebuie să despachetăm toate donațiile, să le grupăm pe vârste, sexe, mai apoi să le ducem la cei care au nevoie de ele. Deocamdată avem în jur de 30 de copii cu vârste de la 9 luni la 19 ani, iar cea mai mare distanță ce trebuie să o parcurgem este de 70 km”, spune poliţistul Vlad Adrian.

Proiectul a început anul trecut, an în care polițistul mureșean a ajutat 12 familii sărmane să aibă ce pune pe masă de sărbători. Crăciunul şi Anul Nou înseamnă o nouă şansă, șansa de a face lucrurile mai bune, de a ierta mai mult, de a iubi mai mult, de a dărui mai mult. Faptul că donațiile vor continua să ajungă la cei nevoiași pe tot parcursul anului viitor, este dovada că vocația de a dărui izvorăște dintr-o anumită stare interioară numită simplu, Iubire.

„Cel mai emoționant moment a fost îmi amintesc când am dus pachețelele la o familie, iar copiii au început să scotocească printre lucruri și au început să plângă”, a declarat Vlad Adrian.

O comunitate a Faptelor Bune

Cu o mare doză de smerenie, Vlad Adrian ține de fiecare dată să amintească de sprijinul primit din partea Grupului Faptelor Bune creat pe Facebook de Octavian Botoș, unde s-au înscris oameni simpli care știu că nu trebuie să-ți propui să schimbi lumea în câteva zile, însă poți aduce un plus valoare în viața altora.

„Am avut solicitare de la o doamnă, are doi copii gemeni, absolut minunaţi, dar nu avea cărucior pentru ei și o persoană din Luduş ne-a contactat şi s-a oferit să facă o donaţie. Ne-am decis să umplem acest garaj cu bucurii. Practic, avem alimente, avem jucării, avem necesităţi. S-au alăturat pentru a dona și populația comunei Iclănzel, cei din orașul Luduș, Iernut, Târgu Mureș, din tot județul, cale pe care le mulțumesc enorm pentru implicare. E minunat ceea ce o să reușim să facem”, a mai precizat poliţistul Vlad Adrian.

Magia Sărbătorii Crăciunului te face să crezi în miracole adevărate, chiar şi venirea lui Moş Crăciun în case, motiv pentru care, anul acesta, polițistul va fi un tânăr și sufletist Moş Crăciun şi le va face cadouri copiilor sărmani. Merită să menționăm și numele Spiridușilor care îl ajută pe Moș, respectiv Mădălina Stanciu, Istoc Robert, Adriana Lung, Alex Călin, Raluca Cristurean, Marcu adrian, Mirela Truță, Sabrina Marian, Marius Pop Dan, Alexandru Călugăr.

Dacă vrei, te poți  înscrie în Grupul Fapelor Bune, te poți implica în acțiuni caritabile, să dărui din iubirea ta şi azi şi mâine şi mereu, mereu!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE