Home / Reghin / FOTO: Rezultate meritorii pentru sportivii clubului Red Dragon din Reghin

FOTO: Rezultate meritorii pentru sportivii clubului Red Dragon din Reghin

Clubul Sportiv Red Dragon din Reghin a participat la competiția „CUPA CSM & OPEN SF. GHEORGHE” la Ju-Jitsu, întrecere organizată de CSM Sf. Gheorghe, în colaborare cu Clubul Sportiv Samurai OPS Sf. Gheorghe, cu sprijinul DJST Covasna și a Consiliului municipal Sfântu Gheorghe. Competiția a avut loc în data de 27 noiembrie și a fost găzduită de Sala Sporturilor „Szabo Kati” din Sfântu Gheorghe.

Competiția de JU-JITSU (Ranking list), la care au participat  peste 300 de sportivii si 18 cluburi din țară, s-a desfășurat la toate probele: Ju-Jitsu Fighting,  Ju-Jitsu Ne-Waza & Jiu-Jitsu Brazilian, Demonstrativ  Clasic și Demonstrativ Show, sportivii reghineni concurând la 2 probe,  Ne-Waza și  Fighting, obținând la final un număr de șase locuri 1, patru locuri 2 și două locuri 3.

La proba Ne-Waza, locul 1 a fost obținut de sportivii  Antal Alessandro Robert ( 60KG U18 ani), Mezo András (56 KG U21 ani), Antal Alessandro Robert (60KG U16 ani) și Darius Fetescu (U14 ani +66 KG). Un meritat loc 2 a fost obținut de sportivii Georgiana Oana Tălmăcean (60 KG U16 ani)  și Dragoș Botezan (27 KG U10 ani) iar Alexandru Sattler a obținut locul 3 la categoria 42 KG U14 ani.

La proba Fighting, Mezo András (56 kg U21 ani) și Darius Fetescu (+65KG U14 ani) au obținut locul 1, Dragoș Botezan (27KG U10 ani) și Antal Alessandro Robert (60KG U16 ani) locul 2, respectiv un loc 3 câștigat de Georgiana Oana Tălmăcean (60KG U16 ani).

„Felicitări tuturor sportiviilor pentru munca și rezultatele aduse. De asemenea, mulțumim tuturor părinților pentru susținerea și încrederea acordată”, au precizat reprezentanții Clubului Red Dragon din Reghin.

Citeste si:  Dezbatere publică despre ”PUZ - Sântana Sud”

Alin ZAHARIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Maros Gianluca, „Vocea studentului trebuie să fie auzită”

Suntem bucuroși să vă reamintim că anul 2022 a început la Liga Studenților din Târgu …